Wil je graag je artikel(en) ruilen of retourneren ?

Ben je niet 100% tevreden, dan kun je binnen 14 dagen zonder problemen iets terugsturen.

Wil je iets retourneren stuur dan een email naar info@izibizikidz.nl. Je krijgt dan per email een retourlabel, (de kosten van de retour zullen dan later worden verrekend met de creditering van uw bestelling)
Print deze label uit en plak hem op je verzenddoos. Deze verzenddoos kun je afgeven bij een PostNL locatie.

Vind hier u ons dichtsbijzijnde PostNL locatie in Nederland of Belgie : http://www.postnl.nl/locatiewijzer

 U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen € 3,95. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kindergoed.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De retourgestuurde artikelen dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

-Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen terugstuurt.
-Artikelen dienen in oorspronkelijke staat teruggestuurd te worden, met aangehechte prijskaartjes.
-Artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn, de artikelen worden ook niet teruggenomen als deze gewassen zijn, je zelf een gebrek getracht heeft te herstellen, de gebruiksaanwijzing/gebruiksinstructies niet heeft opgevolgd. Mocht dit aan de orde zijn sturen wij het artikel terug en brengen we de nodige verzendkosten in rekening.

Wat is het herroepingsrecht en hoe maak ik daar gebruik van?

Het herroepingsrecht houdt in dat je het recht hebt binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgaaf van redenen de koopovereenkomst te ontbinden. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten. Je hebt na melding van retour nog 14 dagen de tijd om het product te retouren.

  • De genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument, of een vooraf door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen, of:
  • Als de consument in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het laatste product heeft ontvangen. De ondernemer mag, mits hij de consument hier voorafgaand aan het bestelproces op duidelijke wijze over heeft geïnformeerd, een bestelling van meerdere producten met een verschillende levertijd weigeren.
  • Als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen.
  • De waardevermindering van kleren die meer zijn gebruikt dan nodig om de aard, kenmerken en werking te beoordelen kan worden doorberekend aan de consument.

download hier het Formulier voor ontbinding/herroeping

Gratis verzending vanaf € 29,95

Voor 15:00 besteld is dezelfde dag nog verzonden!

Nieuwsbrief

Als eerste alle nieuwtjes en acties in je mailbox? Schrijf je in en mis nooit meer iets!
Aanmelden
© 2015 - 2021 Izibizi Kidz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel